Home / Klimaatvloeren / Infreessysteem

Bij het ThermaNext infreessysteem blijft de bestaande vloer intact en worden sleuven gefreesd voor de leidingen. Met het ThermaNext infreessysteem wordt een leidingpatroon uitgefreesd met een speciale vloerfreesmachine, die geschikt is voor nagenoeg alle soorten dekvloeren. De freesmachine kan ook zeer grote oppervlaktes van een leidingpatroon voorzien. Na het frezen worden de leidingen aangebracht in de sleuven en aangesloten op de verdeler. Het infreessysteem wordt, evenals het noppenplaatsysteem en droogbouwsysteem, veel toegepast in renovatieprojecten. 

ThermaNext infreessysteem

In bestaande vloeren.
Binnen het team van ThermaNext is veel expertise opgebouwd als het gaat om het aanbrengen van een leidingsysteem in bestaande dekvloeren en betonvloeren. We beschikken over de nieuwste freestechnieken voor zand/cement dekvloeren, gietvloeren, betonvloeren en fermacell renovatievloeren. Het frezen wordt met grote nauwkeurigheid uitgevoerd en is nagenoeg stofvrij. De montageploeg van ThermaNext beschikt, indien nodig, over een eigen stroomvoorziening in de vorm van een aggregaat. Nadat het gehele patroon is ingefreesd, worden de leidingen door de ThermaNext-monteurs in het sleufpatroon aangebracht. Het afsmeren van het sleufpatroon met tegellijm of een egaline wordt door derden gedaan. Indien het geen zand/cement dekvloer betreft, is het mogelijk dat wij voor u op locatie een proef maken. Op basis van deze proef kunnen wij een exact prijsvoorstel maken en kan het werk uitvoeringstechnisch met u afgestemd worden. 

Wij hebben voor u een gedetailleerd demarcatie protocol beschikbaar, zodat we samen met u en alle betrokken partijen de vloeropbouw en de werkvolgorde kunnen bespreken, met als doel een uitstekend eindresultaat.