Bim ready

Bouwen met BIM (Building Information Modeling) is de toekomst. ThermaNext is er klaar voor. Hiermee behoort ThermaNext tot de koplopers binnen zijn sector. Niet alleen de verdelers en andere componenten, maar ook het volledige ThermaNext systeemontwerp vloerverwarming en vloerkoeling kan aan de installateur in BIM worden aangeleverd. ThermaNext is dus volledig BIM ready!

ThermaNext

Binnen een bouwproces werken veel partijen samen om een gewenst resultaat te bereiken. De grote hoeveelheid partijen en uit te wisselen informatie tussen deze partijen zorgen ervoor dat de kans op fouten groot is. Hierdoor worden er veel faalkosten gemaakt.

BIM biedt hiervoor een oplossing. In een Bouw Informatie Model ligt allerlei informatie over een product opgeslagen. Deze productinformatie wordt gedurende het hele bouwproces gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle betrokken partijen werken met dezelfde informatie en zien doorlopend wat er gebeurt of verandert. Deze informatie is dus altijd actueel en continu beschikbaar voor iedereen.