De kracht van ThermaNext

ThermaNext is bij uitstek dé specialist in klimaatvloeren. Het ontwerpen, leveren en monteren van maatwerk klimaatvloeren – in de volksmond vloerverwarming en -koeling – en het ontzorgen van de installateur is de belangrijkste kracht van ons bedrijf. De ThermaNext klimaatvloeren zijn overal toepasbaar: grondgebonden woningen, appartementen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, showrooms, magazijnen en distributiecentra, noem maar op! De ThermaNext klimaatvloeren worden toegepast in nieuwbouw- als ook renovatieprojecten.

ThermaNext

Het ontwerpen en installeren van klimaatvloeren vereist een integrale aanpak en visie, die binnen het team van ThermaNext breed wordt gedragen. Stuk voor stuk kunnen de teamleden van ThermaNext bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van klimaatvloeren. Er is enorm veel expertise in huis, waardoor een samenwerking met ThermaNext voor u als installateur van enorme meerwaarde kan zijn in het huidige complexe bouwproces.

Maatwerk is in de huidige tijd van energietransities noodzakelijk om voor elk project de meest optimale klimaatvloer te realiseren. Door de “slimme” integrale aanpak kan ThermaNext het meest optimale systeemontwerp bieden, met het hoogst mogelijke resultaat op het gebied van energie-efficiëntie, kosten en comfort.

ThermaNext heeft daarbij keuze uit vele systemen klimaatvloeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van alleen maar A-label componenten, zoals verdelers, leidingen en regelingen. Bovendien is ThermaNext VCA-gecertificeerd.