Optimaal systeemontwerp

Voor het ontwerp van het meest optimale legpatroon van de klimaatvloer wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwerpprogramma. Dit berekent nauwgezet, aan de hand van de ingevoerde gegevens, het meest effectieve legpatroon voor uw vloerverwarming. Elke tekening voorziet de uitvoerende partij van voldoende informatie en geeft inzicht in volumestromen en weerstanden op groepsniveau. Daarnaast worden, op basis van onze integrale projectervaring, detailleringen toegevoegd waarvan wij denken dat deze voor u en / of andere betrokken partijen functioneel en waardevol kunnen zijn.

ThermaNext

Alle systemen kenmerken zich door toepassing van hoogwaardige A-label componenten. Bovendien zijn alle systeemcomponenten uitgebreid in onderling gebruik getest en staan zij onder een constante kwaliteitscontrole. Hierdoor voldoen zij aan alle Nederlandse en Europese eisen en normeringen, die aan systemen voor vloerverwarming en vloerkoeling worden gesteld.

Vanaf het eerste moment dat uw project actueel is, kunt u de specialisten van ThermaNext inschakelen. Bovendien is het systeemontwerp helemaal GRATIS als u het complete materiaalpakket (met of zonder montage) bij ons betrekt! ThermaNext staat bekend om het snelle aanleveren van de benodigde tekeningen en dit is in de huidige tijd belangrijk voor het integrale bouwproces.