Vakkundige projectbegeleiding en montage

ThermaNext kan wat betreft vloerverwarming en vloerkoeling de complete projectbegeleiding voor u verzorgen op de bouwplaats. Natuurlijk door deskundige gecertificeerde vakmensen. De ThermaNext service gaat verder dan het leveren van vloerverwarming- en vloerkoelingssystemen. Voor de meeste projecten worden - in opdracht van installateurs - onze ervaren vakmensen ingezet voor het monteren van de systemen.

De montagewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de ThermaNext-kwaliteitseisen

ThermaNext

Tegenwoordig wordt een bouwproject vaak in fases uitgevoerd. Voor een woningbouwproject betekent dit dat de installateur op tijd de montage gereed moet hebben. ThermaNext is sterk in het ontzorgen van de installateur met betrekking tot just-in-time-montagewerkzaamheden. Uiteraard wordt elk project van A tot Z begeleid door onze deskundige projectleiders. ThermaNext is VCA-gecertificeerd.

De wens u te ontzorgen wordt breed gedragen binnen ons team en de door ons geselecteerde partners. Samen met u spannen wij ons in voor een uitstekend eindresultaat. Onze integrale kennis van klimaatvloeren en no-nonsense aanpak is voor u zeker van toegevoegde waarde!